Direct naar inhoud

Nieuws

Week van het Oorsuizen 2019

Ruim 1 miljoen mensen in Nederland hebben te maken met een ruis, piep, brom, fluit, suis of een ander geluid. Het aantal stijgt, vooral onder jongeren. Van 4 tot en met 9 februari 2019 organiseert Stichting Hoormij voor de 5e keer de Week van het Oorsuizen.
Bekijk bericht

Informatiemarkt op Wereldkankerdag

Het Catharina Kanker Instituut houdt op maandag 4 februari, Wereldkankerdag, een informatiemarkt. Libra Arbeidsexpertise neemt deel aan deze informatiemarkt en is aanwezig met een stand.
Bekijk bericht

Planetree Awards 2019

De inzending van Libra Revalidatie & Audiologie: NAH Observatieklas is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Project Award. Breng ook uw stem uit!
Bekijk bericht

“Verlies en rouw bij NAH. Van overleven naar leven met NAH”

Maandag 11 februari 2019 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is: ‘Verlies en rouw bij NAH’.
Bekijk bericht

SpeelsBrein: subsidie voor meer bekendheid en effectonderzoek

Het boek SpeelsBrein ontvangt €100.000 subsidie vanuit de Hersenstichting om het boek verder te implementeren in Nederland en effectonderzoek te gaan doen met de Universiteit van Utrecht onderzoeksgroep Dynamics of Youth “Healthy play better coping”.
Bekijk bericht

Zin om een sport te proberen? Kom naar de sportweek...

Op maandag 18, dinsdag 19 en donderdag 21 februari a.s. kunnen kinderen én volwassen, (ex) revalidanten van Libra R&A gratis allerlei sporten proberen op locatie Blixembosch.
Bekijk bericht

Baby-peuter CIMT-BIT-behandeling: Stimuleert hand/armbewegingen

Soms functioneert één arm of hand bij een jong kind iets minder goed. Het kinderteam van Libra heeft voor deze kinderen vanaf 8 maanden een behandeling, ook zonder diagnose.
Bekijk bericht

Artikel Letselschade News

In de rubriek Medisch Nieuws van Letselschade News staat een uitgebreid artikel over Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) en de start van de behandeling voor volwassenen vanaf 1 januari 2019.
Bekijk bericht

Veranderingen maaltijden voor klanten van de kliniek

Lekker en gezond eten en drinken in een gastvrije omgeving levert een bijdrage aan het herstel en welzijn van klanten en daarmee aan een optimale behandeling.
Bekijk bericht

Sport en beweging voor mensen met een beperking bij Hockeyclub Oirschot

Hockeyclub Oirschot krijgt op korte termijn de beschikking over twee watervelden en één zandkunstgrasveld. Zij wil daarom graag iedereen laten meesporten en bewegen.
Bekijk bericht