Direct naar inhoud

Nieuws

Sport en bewegen in 2018

Sporten en bewegen is leuk, ook met een beperking! Plezier in sport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Heb je een beperking en wil je toch blijven sporten? Dan heeft Libra Revalidatie & Audiologie wat je zoekt. Ben je niet in behandeling bij Libra? Dan kun je evengoed komen sporten!
Bekijk bericht

Vijf presentaties van Libra R&A op Internationaal Hersenletsel Congres (IBIA)

Van 2 tot en met 5 maart vindt het International Hersenletsel congres plaats in Den Haag (International Brain Injury Congress, IBIA).
Bekijk bericht

NVZ tekent Green Deal voor duurzame zorg

Vincent Buitendijk heeft als NVZ bestuurslid gisteren namens de NVZ de Green Deal ‘Duurzame zorg voor een gezonde toekomst’ getekend. Met deze Green Deal maken 132 partijen uit de zorg, overheid en bedrijfsleven afspraken om de zorg in Nederland duurzamer te maken.
Bekijk bericht

Trillend naar het keerpunt

Hoe weten blinde zwemmers dat het keerpunt nadert? Het Ir. Otten Fieldlab werkt, samen met partners, aan een nieuw product dat de zwemmers op tijd waarschuwt.
Bekijk bericht

Golfen met een beperking

De Stichting Brabantse Disabled Open biedt revalidanten van Libra Revalidatie & Audiologie de mogelijkheid om kennis te maken met de golfsport. Ben je geïnteresseerd om kennis te maken met de golfsport?
Bekijk bericht

Benieuwd hoe Libra zich verbetert?

Kom dan 30 juni a.s. naar de posterpresentaties op locatie Blixembosch.
Bekijk bericht

Start ‘Oncologische Revalidatie’

Vanaf 1 januari kunnen cliënten, na een intensieve behandeling tegen kanker, terecht bij Libra R&A voor het programma ‘Oncologische Revalidatie’. Het programma is geschikt voor alle volwassenen die problemen ondervinden bij het herstel ná behandeling.
Bekijk bericht

Expositie Francy van Coolegem

Tot eind april exposeert Francy van Coolegem haar schilderijen op locatie Blixembosch.
Bekijk bericht

Tranen van geluk boven op de berg

Alle teamleden van de Libra Bikers haalden de finish op de Kaunertalgletsjer tijdens de Handbikebattle. Voor allemaal een onvergetelijke ervaring die na de eindstreep veel emoties opriep.
Bekijk bericht

Week van de patiëntveiligheid

De week van 20 – 24 november is de Week van de patiëntveiligheid. Neem een flyer mee en geniet van het lekkers bij de koffie op maandag 20 november.
Bekijk bericht