Direct naar inhoud

Nieuws

Een Smart rollator voor iedereen

Niek de Koster Fontys student Mechatronica zet de ontwikkeling van de Smart rollator voort. Hij gaat onderzoeken hoe de functies snelheid, afstand en GPS in te voeren zijn in een handzaam kastje dat modulair toegepast kan worden op iedere rollator.
Bekijk bericht

Eén observatiemethode voor chronische pijnpatiënten

Nieuwe patiënten die aangemeld worden voor het pijnteam van Libra Revalidatie worden voortaan op alle locaties op één en dezelfde dag geobserveerd door een ergotherapeut, fysiotherapeut, maatschappelijk werker en een psycholoog. Alle pijnteams binnen Libra werken vanaf dit najaar volgens één en dezelfde observatiemethode.
Bekijk bericht

Behartigt u graag belangen van anderen?

De Cliëntenraad bestaat uit maximaal 8 personen. De raad behartigt de belangen van alle klanten en hun naasten binnen Libra Revalidatie & Audiologie: kinderen, jongeren en volwassenen. Momenteel zijn er 2 vacatures.
Bekijk bericht

Hoera, onze nieuwe website is live

Eindelijk is het zover: na 7 maanden hard werken is onze nieuwe website klaar. Op het oude, vertrouwde www.libranet.nl vindt u een totaal vernieuwde site.
Bekijk bericht

CP café Noord-Brabant

Vind je het fijn om mensen te ontmoeten die jouw situatie kennen? Aan wie je niet hoeft uit te leggen wat CP is en welke invloed dat heeft op je gezinsleven? Die aan weinig woorden genoeg hebben om te begrijpen wat je voelt?
Bekijk bericht

Foto-expositie Heike Odermatt

Fotografe Heike Odermatt is niet voor bewerking van foto’s. Wat zij laat zien is wat zij zelf door de lens heeft gezien. Soms wonderbaarlijke beelden waarbij je gaat bedenken welke positie haar camera heeft ingenomen.
Bekijk bericht

Rinie Gielen-Biemans overleden

Onlangs bereikte ons het bericht dat Rinie Gielen-Biemans op 25 juli 2017 is overleden. Rinie is vanaf oktober 2010 lid geweest van de Cliëntenraad van Libra R&A.
Bekijk bericht

Dag van Overprikkeling

Op zaterdag 23 juni 2018 is het weer de Dag van Overprikkeling, vorig jaar gelanceerd door Hersenletsel-uitleg. Hiermee tracht de stichting achter de website meer bewustwording en kennis over overprikkeling als gevolg van hersenletsel en hersenaandoeningen te realiseren.
Bekijk bericht

Inloopochtend

Op zaterdag 21 april 2018 organiseren Libra R&A locatie Leijpark en Omni Sportief Tilburg een inloopochtend ter gelegenheid van de samenwerking tussen beide organisaties. Tijdens deze inloopochtend zijn er kennismakingsactiviteiten voor mensen met een chronische aandoening of (licht) lichamelijke beperking.
Bekijk bericht

Taalachterstand? Doe de TOS-test

Wanneer mag een ouder ervan uit gaan dat de taalontwikkeling van zijn kind vanzelf op gang komt? En wanneer kan er sprake zijn van een taalachterstand of een taalontwikkelingsstoornis (TOS)?
Bekijk bericht