Direct naar inhoud

Nieuws

Beveiligd mailverkeer met verwijzers en zorgverleners

Het mailverkeer vanuit de medische secretariaten van Libra R&A van de sector revalidatie verloopt sinds begin 2016 met Zorgmail, een beveiligd mailsysteem waarmee patiëntendata voortaan veilig naar huisartsen, specialisten en andere zorgverleners verzonden wordt.
Bekijk bericht

Blixembosch, hét expertisecentrum voor chronische pijn

Voor behandeling van chronische pijnpatiënten kunnen therapeuten uit de 1e lijn gebruik maken van onze expertise en kennis.
Bekijk bericht

VIN behandelprogramma uitgebreid in de media

Het behandelprogramma VIN dat door Libra Revalidatie & Audiologie als enige in Nederland wordt aangeboden is uitgebreid in de media door het verhaal van Job.
Bekijk bericht

Documentaire: De lengte van liefde

Op dinsdag 10 januari zal de prijswinnende documentaire De lengte van liefde worden uitgezonden door de Human op NPO2 om 22.55 uur. Een film over mantelzorg bij hersenletsel.
Bekijk bericht

Dag van Overprikkeling

Op vrijdag 23 juni 2017 lanceert Hersenletsel-uitleg voor het eerst de Dag van Overprikkeling. Hiermee tracht deze stichting meer bewustwording en kennis over overprikkeling als gevolg van hersenletsel te realiseren.
Bekijk bericht

Uw medisch dossier digitaal inzien

Waarschijnlijk heeft u het wel gehoord. Alle ziekenhuizen en revalidatiecentra gaan zorgen dat patiënten hun dossier digitaal in kunnen zien.
Bekijk bericht

Boek 'Mijn kind in coma' aangeboden aan de Commissaris van de Koning

Gisteren is het boek 'Mijn kind in coma' aangeboden aan de Commissaris van de Koning de heer Wim van de Donk in het provinciehuis in Den Bosch.
Bekijk bericht

Boek SpeelsBrein

Op 25 mei 2018 is het nieuwe boek SpeelsBrein van klinisch neuropsychologe Marleen van der Wees gepresenteerd tijdens het symposium ‘Spel en Hersenen’.
Bekijk bericht

Arbeidsrevalidatie krijgt aandacht in vaktijdschrift

In het aprilnummer van ADVisie, het vakblad voor arbeidsdeskundigen, wordt ruim aandacht besteed aan het belang van arbeidsrevalidatie.
Bekijk bericht

Expositie van Zorgatelier Buiten

Van 12 oktober 2018 tot en met 17 januari 2019 exposeren op onze locatie Leijpark zowel deelnemers als medewerkers van Zorgatelier Buiten onder de naam ‘10 jaar KunsteNAHrs van Buiten’
Bekijk bericht