Direct naar inhoud

Nieuws

Hersenletsel on tour op bezoek bij Libra

Op 4 mei start ook dit jaar weer de Hersenletsel on tour. De fietsers bezoeken ook Libra Revalidatie. De locaties Leijpark en Blixembosch zijn overnachtingsplaatsen.
Bekijk bericht

Artikel: Pijn hoeft niet het einde te zijn.

Onlangs heeft in De Limburger een mooi artikel gestaan van hoogleraar Revalidatiegeneeskunde en revalidatiearts Rob Smeets.
Bekijk bericht

Levensgroot en net echt….

Binnenkort beschikt locatie Leijpark over een nieuw bijzonder therapeutisch middel: de OmiVista.
Bekijk bericht

Revalidatiearts Paul van Gorcom met pensioen

Na 31 jaar als revalidatiearts te hebben gewerkt bij Libra Revalidatie & Audiologie, locatie Blixembosch, gaat dhr. Paul van Gorcom nu genieten van zijn welverdiende pensioen.
Bekijk bericht

Workshop Go baby Go NL

Zaterdag 10 juni is de 2e workshop van Go baby Go NL op locatie Blixembosch. Drie gezinnen gaan sleutelen aan een speelgoedauto en vervolgens ermee naar huis. Er is nog plek voor 2 gezinnen.
Bekijk bericht

Nieuwe revalidatiearts Annemiek Backx

Sinds juli 2018 werkt revalidatiearts Annemiek Backx bij Libra R&A op locatie Blixembosch. Libra R&A was voor haar een bekende locatie. “Ik heb in 2011 hier in Blixembosch kennis gemaakt met de revalidatie als arts-assistent (niet in opleiding). Onder andere de gepersonaliseerde zorg, de samenwerking met andere professionals en het doelgericht werken spraken me erg aan.”
Bekijk bericht

Basisscholing van MS Zorg Nederland

Aanstaande zaterdag 7 oktober verzorgen verschillende medewerkers van Libra R&A workshops op de basisscholing MS zorg Nederland.
Bekijk bericht

Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) wil af van verschillende keurmerken

De Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) wil af van de vele verschillende keurmerken in de zorg. Dat zei voorzitter Yvonne van Rooy bij EenVandaag. De vereniging stelt dat het invullen van alle verschillende formulieren en vragenlijsten zo’n 30 procent van de tijd van het ziekenhuispersoneel beslaat.
Bekijk bericht

Pols-handblessures bij breakdancers onderzocht

Het zal niemand verbazen dat breakdancers in toenemende mate hand- en polsblessures ontwikkelen. Het ir. Otten Fieldlab Aangepast Sporten is benaderd om hulp te bieden bij het onderzoek naar de oorzaken en het helpen verminderen van deze blessures.
Bekijk bericht

Veel aandacht voor kwaliteitsvenster Revalidatie

Op 29 juni werd het Kwaliteitsvenster voor revalidatiecentra en –afdelingen gelanceerd. Met informatie over de kwaliteit van de Nederlandse revalidatiecentra.
Bekijk bericht