Direct naar inhoud

Nieuws

Revalidatie goed beoordeeld op Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland heeft de beoordelingen van de revalidatiecentra onder de loep genomen. De onderzochte revalidatiecentra krijgen gemiddeld een 8,2 op Zorgkaart Nederland.
Bekijk bericht

Libra Revalidatie in documentaire van Paul Witteman

Paul Witteman onderzoekt in het televisie-tweeluik Uit coma onder andere hoe Libra R&A in Tilburg er met het VIN-programma in slaagt om comapatiënten te doen ontwaken. Wat is er sinds begin Jaren ’80 toen hij een boek publiceerde over de zaak Stinissen veranderd aan ons begrip van wat coma is – en in het verlengde daarvan wat bewustzijn is.
Bekijk bericht

Cursus Til Wijzer

Locatie Blixembosch heeft voor ouders van kinderen die in behandeling zijn een cursus Til Wijzer georganiseerd.
Bekijk bericht

In de herfstvakantie geen treinen Tilburg-Den Bosch-Boxtel

Volgende week voert ProRail tussen Tilburg en ‘s-Hertogenbosch/Boxtel een grootschalige spoorvernieuwing uit. Hierdoor is tijdelijk beperkt tot geen treinverkeer mogelijk. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van Libra R&A via het spoor.
Bekijk bericht

Ruimte voor exposeren op Leijpark

Altijd al een keertje uw schilderijen of beelden willen exposeren? Locatie Leijpark biedt volop mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de kunstcommissie.
Bekijk bericht

Voorkom rugklachten met de Tilcursus

Wilt u leren hoe u uw kind op een veilige manier verplaatst? Geef u dan op voor de cursus Til Wijzer van Libra Revalidatie & Audiologie
Bekijk bericht

Complimentje voor de mantelzorger

Op 10 november is het de jaarlijkse ‘Dag van de Mantelzorg’. Een dag om de mantelzorgers in het zonnetje te zetten. Wilt u graag uw mantelzorger laten weten hoe zeer u de hulp en zorg waardeert?
Bekijk bericht

‘Vitality Living Lab’

Zestien organisaties (waaronder het Ir. Otten Fieldlab) uit Brainport Eindhoven hebben de handen ineengeslagen om sport en innovatie nog meer in te zetten voor een gezonde en actieve leefstijl.
Bekijk bericht

Expositie Harry Dormans

Op locatie Weert is tot 14 januari 2019 een expositie van de werken van Harry Dormans te bekijken. De werken die tentoongesteld zijn geven een overzicht van zijn werk van de afgelopen 10 jaar.
Bekijk bericht

Tilcursus 2019

In 2019 is er weer een tilcursus gepland voor ouders/familieleden van kinderen die in behandeling zijn bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht