Direct naar inhoud

Nieuws

Fysiotherapeuten presenteren op Internationaal Congres ‘Early Intervention’

Kinderfysiotherapeuten van locatie Blixembosch presenteren op het Internationaal Congres ‘Early Intervention’ het project Go Baby Go. Dit congres vindt plaats van 7 t/m 9 april in Groningen.
Bekijk bericht

Libra R&A in Magazine FWG Wetenswaardig

In het Magazine FWG Wetenswaardig staat een leuk artikel waarin het proces naar zelfsturing van Libra Revalidatie & Audiologie wordt beschreven.
Bekijk bericht

Prijs voor beste poster

Op 19 maart won Fred de Laat, onze revalidatiearts, op het IVO-congres in Parijs de prijs voor 'beste poster'.
Bekijk bericht

Handentraining bij neurologische aandoening

Problemen met de handen bij neurologische aandoeningen vragen om specialistische kennis bij de behandeling. In deze behandelgroep wordt gefocust op het functioneren en trainen van de handen door gespecialiseerde ergo- en fysiotherapeuten.
Bekijk bericht

ALS, snel contact met specialistisch team

Het ALS team op locatie Blixembosch is vanaf nu direct te bereiken via ALS-blixembosch@libranet.nl. Zowel zorgprofessionals als patiënten kunnen via dit mailadres direct informatie inwinnen over de revalidatiemogelijkheden. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.
Bekijk bericht

Wereld Reuma Dag

Vandaag is het WereldReumaDag. Reuma-patiënten doen een boekje open over leven met deze ziekten. Ook jij kunt je verhaal delen.
Bekijk bericht

Kunstexposities bij Libra locatie Blixembosch: Loes Beks en Else-Marie Vermolen

De expositie van Loes Beks is te zien tot en met juni 2018. De expositie van Else-Marie Vermolen is te zien tot en met eind augustus 2018.
Bekijk bericht

Uitbreiding Zorgaanbod 't Kwetternest

Als blijkt dat een peuter mogelijk een Taalontwikkelingsstoornis (TOS) heeft, komen ze vanaf nu in aanmerking voor een ambulante vorm van behandeling bij ‘t Kwetternest.
Bekijk bericht

MENT en Libra R&A slaan handen ineen voor MS-zorg

Tijdens de werkconferentie Ontmoeten, Inspireren & Verbinden! van Zorgnetwerk Midden-Brabant was er aandacht voor een nieuw samenwerkingsproject rondom mensen met MS.
Bekijk bericht

Meer zelfstandigheid door rolstoeltraining voor kinderen

Dit schooljaar zijn wij bij Libra Revalidatie, locatie Blixembosch gestart met trainingen rolstoelvaardigheid en rolstoelfitheid voor kinderen. Vorig jaar hebben 2 groepen deze training gevolgd als onderdeel van een wetenschappelijk onderzoek “fit for the future”. De trainingen waren een succes en krijgen dan ook een vast vervolg bij Libra R&A.
Bekijk bericht