Direct naar inhoud

Nieuws

Kinderrevalidatie Waalwijk viert 5-jarig jubileum

Dit jaar bestaat Libra kinderrevalidatie Waalwijk alweer 5 jaar. Onze afdeling is gevestigd op de 1e etage van het TweeSteden ziekenhuis. Kinderen uit de regio Waalwijk en Tilburg-Noord, die medisch specialistische revalidatie nodig hebben, kunnen zo makkelijk relatief dicht bij huis revalideren in een multidisciplinair team.
Bekijk bericht

Symposium ‘Als horen en zien je vergaan’

Zaterdag 19 januari 2019 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht het symposium 'Als horen én zien je vergaan' plaats: een symposium voor en over mensen die op latere leeftijd slechter (zijn) gaan horen en zien.
Bekijk bericht

Een TOS-ti voor kinderen met een TOS

Afgelopen vrijdag zette ’t Kwetternest kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS) in het zonnetje ter gelegenheid van Wereld TOS dag. Samen aten ze heerlijke TOS-ti’s.
Bekijk bericht

Nieuwe App vol gebaren

Communiceren met dove kinderen en/of volwassenen, maar je bent een gebaar vergeten? Met de nieuwe app iSignNgt kun je ruim 600 gebaren uit de Nederlandse Gebarentaal opzoeken op je telefoon.
Bekijk bericht

Imago-onderzoek: Wat vindt Nederland van de ziekenhuizen?

De Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen heeft een imago-onderzoek laten doen naar de ziekenhuizen: Wat vindt Nederland van de ziekenhuizen?
Bekijk bericht

Nieuwe editie Revalidatie Magazine

Revalidatie Magazine is hét blad over medisch specialistische revalidatie in Nederland. Lees het net verschenen septembernummer op www.revalidatiemagazine.nl of download de gratis app voor Apple of Android.
Bekijk bericht

Revalidatiearts Ingrid Brands promoveert

Ingrid Brands, revalidatiearts bij Libra R&A promoveert op 23 januari 2015 met het proefschrift: Het aanpassingsproces na Niet Aangeboren Hersenletsel; stukjes van een puzzel.
Bekijk bericht

Succesvolle activiteiten bij Libra R&A op landelijke Traumadag

Afgelopen zaterdag presenteerde Libra Revalidatie & Audiologie zich op de Nationale Traumadag in het ETZ. Er waren aansprekende activiteiten rondom de informatie stand georganiseerd die druk werd bezocht.
Bekijk bericht

Wat vindt u van onze nieuwe jas?

Het is oktober, dus tijd voor alweer de derde nieuwsbrief van dit jaar vol nieuwe ontwikkelingen en tips. Zoals wij onze zomerjas verruilen voor een iets dikker exemplaar, zo heeft de nieuwsbrief vanaf nu ook een nieuw jasje.
Bekijk bericht

Welke zorgverzekering kiest u?

November is aangebroken. Zorgverzekeraars maken de polissen voor het nieuwe jaar bekend. Het moment om na te denken: Ben ik nog voldoende verzekerd? Kan ik beter overstappen? Waar moet ik op letten? Welke rechten heb ik? Deze informatie helpt u verder.
Bekijk bericht