Direct naar inhoud

Nieuws

Ir. Otten Fieldlab ambieert keurmerk Sportinnovator

Binnenkort hoort Ir. Otten Fieldlab of zij de officiële toekenning van het nieuwe keurmerk sportinnovator ontvangt van het Topteam Sport. Vier centra in Nederland kunnen dit certificaat ontvangen als zij aan bepaald eisen voldoen. Spannende tijden dus!
Bekijk bericht

Het gevoel van thuis: Libra R&A

Vanuit de stichting Willem II Betrokken zijn, met de kerstgedachte in het achterhoofd, 10 projecten geselecteerd die worden uitgenodigd voor de thuiswedstrijd Willem II – PEC Zwolle van zaterdag 16 december in Tilburg.
Bekijk bericht

Boek 'Mijn kind in coma' overhandigd aan Tweede Kamerlid

Kim Santegoets, revalidatiearts van de Vroege Intensieve Neurorevalidatie, heeft het boek 'Mijn kind in coma' overhandigd aan Tweede Kamerlid Carla Dik- Faber.
Bekijk bericht

Glunderend snoetje en een big smile

Het project Go baby Go is afkomstig uit Amerika en geïntroduceerd door het kinderteam van Libra Revalidatie Blixembosch. Na een zorgvuldige aanloopfase is in februari gestart met de 1e workshop. Onlangs was de 2e workshop van Go baby Go NL.
Bekijk bericht

Straks uw gegevens in ‘Mijn Libra’

Over een aantal maanden kunt u in het patiëntenportaal ‘Mijn libra’ 24/7 een deel van uw medisch dossier inzien. Hierin vindt u gegevens zoals uw agenda (rooster) en verschillende formulieren uit het elektronisch patiënten dossier.
Bekijk bericht

Dag van de Mantelzorg – 10 november

Op zaterdag 10 november is het Dag van de Mantelzorg. Een dag om stil te staan bij de hulp en zorg die mantelzorgers onvoorwaardelijk geven aan hun partner, ouder, kind, vriend of buur.
Bekijk bericht

Fysiotherapeuten Libra spreken op Symposium MS

Fysiotherapeuten Christian van Niekerk en Wouter Hoens spreken op het Multidisciplinair Symposium MS op 1 december 2015 in Nieuwegein.
Bekijk bericht

Week van het Oorsuizen: Hoe klink jij?

Van 5 - 9 februari is het weer de Week van het Oorsuizen. Een week waarin de Stichting Hoormij extra aandacht geeft aan en vraagt voor tinnitus of oorsuizen. Ook wordt in deze week bekend gemaakt wie de tweejaarlijkse scriptieprijs heeft gewonnen. Dit jaar is het thema: ‘Hoe klink jij?’
Bekijk bericht

Stem op de rolstoel les voor Klokhuis Wetenschapsprijs

Het onderzoek van de Hogeschool Utrecht dat is gekoppeld aan de rolstoelvaardigheidstrainingen (rolstoel les) die ook bij Libra worden gegeven, is genomineerd voor de Klokhuis Wetenschapsprijs. Nu is het aan het publiek om de winnaar te kiezen. Als het onderzoek wint, wordt een wetenschapsaflevering van Het Klokhuis hierover gemaakt. Dus stem mee en kies voor de rolstoel les!
Bekijk bericht

Planetree Award gewonnen

Na een spannende bijeenkomst op 23 maart bij de Planetree conferentie heeft de projectgroep “Van zorgen naar coachen” de Planetree Nederland Award 2017 gewonnen! Wat een mooie prestatie!
Bekijk bericht