Direct naar inhoud

Nieuws

Geef een kind met een beperking weer bewegingsvrijheid!

Vandaag ontvangen 20.000 donateurs van het Revalidatiefonds een prachtige kerstmailing over Go Baby Go NL. Het Revalidatiefonds steunt dit project zodat jonge kinderen met een beperking op een leuke en speelse manier zich al vroeg zelfstandig kunnen voortbewegen. Steunt u ons ook?
Bekijk bericht

Communicatiemogelijkheden vergroten in peutergroep de Maki’s

De Maki’s is bedoeld voor kinderen tussen de 2 en 5 jaar met hardnekkige spraaktaalproblemen en mogelijk daarnaast ook problemen en/of zorgen op het gebied van sensomotorische ontwikkeling.
Bekijk bericht

Licht traumatisch hersenletsel: Wie doet wat?

Een aanzienlijke groep patiënten met licht traumatisch hersenletsel (LTH) ondervindt langere tijd of zelfs chronisch problemen. Een werkgroep met huisartsen, (kinder-)neurologen, revalidatiearts en het NAH Netwerk maakten gezamenlijke afspraken over de juiste zorg.
Bekijk bericht

Foto-expositie Renske Derksen

Van 3 maart tot half mei 2016 exposeert Renske Derksen foto’s bij Libra R&A.
Bekijk bericht

Libra start comabehandeling voor volwassenen vanaf 25 jaar

Na jarenlange onderhandelingen gaat Libra Revalidatie vanaf 1 januari 2019 een intensief revalidatieprogramma bieden aan volwassenen vanaf 25 jaar die in coma hebben gelegen.
Bekijk bericht

Fit &Fundag groot succes

Van boksen tot dansen, van boccia tot trefbal: 75 kinderen en jongeren met een beperking maakten kennis met een diversiteit aan sporten die voor hen uitdagend en leuk zijn.
Bekijk bericht

Lid worden van de Cliëntenraad?

De Cliëntenraad behartigt de belangen van alle klanten en hun naasten binnen Libra Revalidatie & Audiologie: kinderen, jongeren en volwassenen. De raad zet zich in om de raad van bestuur, namens alle klanten, te adviseren over de zorg- en dienstverlening. De Cliëntenraad bestaat uit maximaal 8 personen en heeft momenteel 2 vacatures.
Bekijk bericht

Buiten oefenen in de revalidatietuin

Revalidanten die buiten kunnen oefenen en ontspannen in een mooie natuurlijke revalidatietuin. Het is onze wens om de binnentuin op locatie Blixembosch die nu nauwelijks een functie heeft, daarop aan te passen. En daarbij kunnen we uw hulp gebruiken!
Bekijk bericht

Extra traumabedden voor Leijpark

Locatie Leijpark van Libra R&A en het St. Elisabeth Ziekenhuis breiden de samenwerking op het gebied van traumazorg de komende jaren verder uit.
Bekijk bericht

Nieuwe voorzitter raad van toezicht Libra Revalidatie & Audiologie

De samenstelling van de raad van toezicht van Libra Revalidatie & Audiologie is per 1 december 2015 gewijzigd. Josephine Colijn is benoemd als lid van de raad.
Bekijk bericht