Direct naar inhoud

Nieuws

Expositie: Wim en Simone van Maurik

Van 3 oktober tot en met half januari exposeren op locatie Blixembosch de beeldend kunstenaars Wim en Simone van Maurik. Vader en dochter. Zij presenteren hun werk in een gezamenlijke tentoonstelling.
Bekijk bericht

Libra presenteert op landelijk CVA symposium

Libra neemt deel aan het symposium van het Kennisnetwerk CVA Nederland op 1 december in Eindhoven. Wij presenteren de samenwerking tussen het NAH behandelteam (inclusief revalidatie-arts) en de samenwerkende eerstelijns behandelaars in de regio Tilburg (MENT).
Bekijk bericht

Scouters weet raad

Hoe pel ik een ei zonder grip in m’n vingers? Wat zijn stijlvolle alternatieven voor een scootmobiel of rollator? En hoe kan ik gemakkelijker de trap op en af gaan?
Bekijk bericht

Welke sport past bij jou?

Na de revalidatieperiode wil je weer gaan bewegen maar je weet nog niet precies welke sport? Schrijf je dan nu in voor de ‘Ontdek je sport maand’ in Februari. Doe mee aan diverse clinics en ontdek wat bij jou past.
Bekijk bericht

Libra Fit & Fun dag weer zeer geslaagd!

Voor de 5e keer organiseerde Libra R&A de Fit & Fun dag op locatie Leijpark. Kinderen/jongeren van 5 tot en met 17 jaar deden mee. Ruim zeventig kinderen en jongeren met een beperking beoefenden samen met hun zusjes en broertjes en een deel van de Willem II-selectie tal van sporten.
Bekijk bericht

Segway- clinic voor rolstoelgebruikers

Op 14 januari organiseert het Ir. Otten fieldLab bij Libra R&A locatie Blixembosch een clinic voor de Segway voor rolstoelgebruikers, de Genny.
Bekijk bericht

Even voorstellen: ‘de Libra Bikers’

Dit zijn ze: de nieuwe sportievelingen die op 16 juni de uitdaging aan gaan. Het nieuwe handbiketeam is al volop aan het trainen om over enkele maanden goed getraind in Oostenrijk aan de start te verschijnen.
Bekijk bericht

Geslaagde netwerkbijeenkomst

Afgelopen maandag organiseerde de sector kinderrevalidatie Leijpark een goed bezochte en geslaagde netwerkbijeenkomst. Ongeveer 50 eerstelijns- behandelaars en een vijftiental RCL medewerkers maakten (opnieuw) kennis met elkaar en zochten naar verbinding.
Bekijk bericht

Libra Revalidatie & Audiologie loopt voorop met ISO voor de zorg

Libra Revalidatie & Audiologie heeft als eerste van de Nederlandse revalidatiecentra en als centra voor gehoor, spraak en taal de certificering ISO 9001 voor de zorg (EN 15224) behaald.
Bekijk bericht

Café Brein en non-verbale communicatie!

Café Brein is een trefpunt voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel ofwel NAH en andere geïnteresseerden.
Bekijk bericht