Direct naar inhoud

Nieuws

Brons voor duurzaamheid & milieu

Libra R&A heeft in haar beleid Duurzaamheid & Milieu van 2016 het streven verwoord om het bronzen certificaat van de Milieuthermometer zorgsector in 2017 te behalen. Dat is nu binnen!
Bekijk bericht

Planetree Tour

Op donderdag 24 mei vond alweer de 5de Planetree Tour plaats. Een dag waarop twee Planetree organisaties uit het netwerk laten zien hoe Planetree bij hen tot leven komt.
Bekijk bericht

Nog één keer nagenieten

Bekijk de prachtige film van de Handbikebattle 2015 die zojuist is verschenen.
Bekijk bericht

Demonstratie Fieldlab bij Paralympische zwemmers

Het Ir. Otten Fieldlab heeft in samenwerking met het Finse bedrijf Trainesense een demonstratie verzorgd bij de Paralympische zwemploeg. Deze demonstratie is nog maar het begin...
Bekijk bericht

Groepsexpositie Zorgatelier LAS

Van 13 april tot en met 11 juli 2017 exposeren cliënten van Zorgatelier LAS (zorg voor mensen met NAH) bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht

Nieuwe folder: Hoe verder na Traumatisch Hersenletsel bij kinderen en jongeren?

De folder is in samenwerking met de Hersenstichting en de kinderneurologen (NVKN), tot stand gekomen binnen de werkgroep revalidatie van hersenletsel en jeugd, verbonden aan de VRA. Marleen van der Wees van Libra R&A heeft hier een bijdrage aan geleverd.
Bekijk bericht

Test prototype zwemsensor

Het Ir. Otten Fieldlab heeft het prototype van de zwemsensor getest. De zwemsensor waarschuwt blinde zwemmers op tijd wanneer ze bij het keerpunt zijn. Met deze test zijn weer een paar mooie stappen gemaakt!
Bekijk bericht

Clinic 'Uniek Zwemmen in Brabant'

Zaterdag 8 december vindt er een clinic 'Uniek Zwemmen in Brabant' plaats bij Libra R&A op locatie Blixembosch. De clinics zijn bedoeld voor jongeren met een beperking t/m 20 jaar. In de ochtend worden er clinics waterbasketbal gegeven en in de middag worden er clinics wedstrijdzwemmen gegeven.
Bekijk bericht

Poli revalidatieartsen Waalwijk blijft

Het is nog steeds mogelijk om patiënten te verwijzen naar de revalidatieartsen in het ETZ locatie Waalwijk. Ondanks dat de behandelfaciliteit voor revalidatie verhuisd is naar locatie Leijpark in Tilburg, blijft het mogelijk om door te verwijzen voor specialistische revalidatie naar de revalidatieartsen Anita Tinga en Marco van Staalduinen.
Bekijk bericht

'Mijn kind in coma' 5 september te koop

Op 5 september 2017 brengt Libra Revalidatie & Audiologie het boek ‘Mijn kind in coma’ uit. Een boek met ervaringsverhalen van ouders van kinderen die bij Libra het programma Vroege Intensieve Neurorevalidatie hebben doorlopen.
Bekijk bericht