Direct naar inhoud

Nieuws

Week van Zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Zorg- en welzijnsorganisaties openen deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat.
Bekijk bericht

Nieuw gezicht in het Ir. Otten Fieldlab en Kenniscentrum

Jan Verberkt, al enkele jaren manager van het Sportcentrum van Libra, nam op 28 mei het stokje over van Ed Albers, manager Ir. Otten Fieldlab en medewerker Kenniscentrum. Ed Albers sloot zijn dienstverband van 34 jaar op deze dag op feestelijke wijze af.
Bekijk bericht

Ameezing Café Brein!, muziek en zingen na NAH

Maandag 10 december 2018 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is: ‘Muziek en zingen na NAH’.
Bekijk bericht

Nieuwe glimmende handbikes voor de Handbikebattle

Het bestuur van de Stichting Promotie Gehandicaptensport Nederland (SPGN) overhandigde op maandag 19 oktober de cheque van 14.000 euro waarvan Libra Revalidatie & Audiologie inmiddels geavanceerde handbikes heeft aangeschaft.
Bekijk bericht

Ster ZLM toer: Uniek op de Fiets

Op zondag 18 juni organiseert Stichting Sport Expertise Centrum diverse tours variërend van 20 tot 60 km. Inschrijven kan nog tot 14 juni. Bekijk het programma...
Bekijk bericht

Blik Op Werk keurmerk weer toegekend

Deze week is de audit van DNV geweest voor het Blik Op Werk keurmerk bij Arbeidsexpertise. Deze audit kijkt naar de prestaties en de tevredenheid over 2017.
Bekijk bericht

Wint Libra de Hersenbokaal 2015?

Het innovatieproject "Speels Brein" moet leiden tot een voorlichtings- en doe-programma dat de neurocognitieve ontwikkeling van kinderen van 0-4 jaar met hersenletsel stimuleert. Helpt u mee?
Bekijk bericht

Data Café Brein 2018

Café Brein is er voor mensen met NAH (Niet aangeboren Hersenletsel), hun partners, kinderen, ouders, vrienden, zorgverleners en andere geïnteresseerden.
Bekijk bericht

Fysiotherapeuten Weert willen contact!

De fysiotherapeuten van locatie Weert van Libra gaan intensiever samenwerken met gespecialiseerde collega’s in de regio. Een goede kennis van elkaars specialisaties zorgt dat de patiënt na de revalidatie op de juiste plaats wordt doorbehandeld. Het netwerk zal daarna fungeren als platform waar vooral inhoudelijke kennis wordt uitgewisseld.
Bekijk bericht

Wat bedoel je?

Hoe communiceer je met een kind dat niet kan praten? Via een speciaal communicatieprogramma wordt uitgezocht welk hulpmiddel past bij een kind met een communicatieprobleem. Dit kan van alles zijn, van speciale computers, gebarentaal tot plaatjes, zogenaamde picto’s.
Bekijk bericht