Direct naar inhoud

Nieuws

Henk van den Berg al 25 jaar vrijwilliger

‘Voor mij is hulp bieden iets vanzelfsprekends’
Bekijk bericht

Leestips

Met deze leestips begint u de herfst goed. Met deze keer onder andere 'ALS u dit leest...'
Bekijk bericht

Publieksdag Hersenstichting

Donderdag 12 oktober was de 25e Publieksdag van de Hersenstichting met als thema Hersenen en prikkels. Marleen van der Wees, klinisch neuro-psychologe bij Libra R&A was vertegenwoordigd met een stand over Speels Brein.
Bekijk bericht

Green Deal zorginstellingen Eindhoven

Op 1 maart 2018 tekent Libra R&A samen met vier andere Eindhovense zorginstellingen de Green Deal Zorgsector Eindhoven. De Green Deal Zorg duurt 3 jaar en heeft als doel de milieuprestaties van de zorginstellingen te verbeteren.
Bekijk bericht

Wij helpen u kiezen!

In de cursus ‘Van Zorgen naar Coachen’ leren de professionals van Libra R&A revalidanten te coachen en te begeleiden, in plaats van de zorg en beslissingen van hen over te nemen.
Bekijk bericht

't Kwetternest op Facebook

't Kwetternest heeft nu ook een eigen Facebook pagina. Binnen een paar uur waren er al een tientallen likes en volgers. Volg ook 't Kwetternest...
Bekijk bericht

22 september Wereld TOS dag

Het hebben van een taalontwikkelingsstoornis (TOS) is niet makkelijk. Daarom worden kinderen met een TOS op zaterdag 22 september in het zonnetje gezet. Er wordt deze dag internationaal aandacht gevraagd voor TOS. En dat is hard nodig. Want veel mensen hebben nog nooit gehoord van TOS.
Bekijk bericht

Thema-avond Belastingaangifte 2015

Op donderdag 25 februari 2016 organiseert de cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie, in samenwerking met de belastingdienst een thema-avond met als onderwerp Belastingaangifte 2015; aftrekposten ziektekosten.
Bekijk bericht

Uniek Sporten Dag

Op zaterdag 29 september organiseert Uniek Sporten Zuid-Brabant de Uniek Sporten dag. Deze middag komen minstens 20 sportaanbieders hun aanbod voor het Aangepast Sporten presenteren. Er zijn clinics, informatiestandjes en demo’s van diverse sporten.
Bekijk bericht

EO filmt twee revalidanten

In de nieuwe EO-serie 'Kids met Camera's' vertellen twee revalidanten van Libra hun verhaal. Cody (13) heeft de ziekte van Duchenne en Amber (13) heeft posttraumatische dystrofie.
Bekijk bericht