Direct naar inhoud

Nieuws

Libra R&A gecertificeerd

Libra R&A heeft het certificaat patiëntveiligheid behaald. Een mooie mijlpaal om trots op te zijn. Want daarmee is Libra een gecertificeerde zorgorganisatie op gebied van patiëntveiligheid.
Bekijk bericht

Gouden tijden voor Libra Bikers

Het Handbiketeam van Libra ging op 14 juni jl. de uitdaging aan: de 20 kilometer lange klim richting de Kaunertaler gletscher in Tirol in Oostenrijk op een hoogte van 2150 meter met de handbike.
Bekijk bericht

Het nieuwe team 'Libra Bikers' weer volop in training! Steunt u ze?

De training is weer begonnen. 22 juni gaan de nieuwe toppers van het team ‘Libra Bikers’ de uitdaging aan: ze nemen deel aan de Handbikebattle 2017.
Bekijk bericht

Workshop Go baby Go NL

Zaterdag 16 december is alweer de 3e workshop van Go baby Go NL op locatie Blixembosch. Vier gezinnen gaan sleutelen aan een speelgoedauto en vervolgens ermee naar huis.
Bekijk bericht

Familieavond Speelbergh groot succes

Meer dan 80 familieleden en vrienden van de peuters van De Speelbergh, afdeling Vroegbehandeling, bezochten donderdag 12 november de familieavond.
Bekijk bericht

Libra viert 12,5 jarig jubileum

Op 1 juni viert Libra Revalidatie & Audiologie haar 12,5 jarig jubileum. Deze dag zijn onze locaties vanaf 13:00 uur gesloten voor poliklinische behandelingen.
Bekijk bericht

‘Ze reed voor het eerst zelf van ons weg’

“Wat zijn wij blij dat Libra het project Go Baby Go naar Nederland heeft gehaald! Onze dochter Carlijn kon na de workshop voor het eerst er zelf vandoor gaan in haar rode autootje, met haar zusje. Emotioneel om te zien, het voelde alsof ze is gaan lopen".
Bekijk bericht

Onderzoek Kniescharnier

Onderzoek naar de cosmetische invloed van het kniescharnier bij een prothese na een beenamputatie door de knie.
Bekijk bericht

Kwaliteitsvenster vernieuwd!

De nieuwste cijfers over 2016 zijn gepubliceerd. In de Kwaliteitsvensters vindt u cijfers over algemene kwaliteit van zorg, cijfers over behandelresultaten en cijfers over revalidatiezorg.
Bekijk bericht

Tilcursus op locatie Blixembosch

In het voorjaar 2017 is er weer een tilcursus gepland speciaal voor ouders/familieleden van kinderen die in behandeling zijn bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht