Direct naar inhoud

Nieuws

Dag van de Beroerte, onze Revalidatiearts aan het woord

In het kader van de Europese dag van de Beroerte en de samenwerking in de ketenzorg werd onze Revalidatiearts Anita Tinga geïnterviewd door Anne Kersten van Omroep Brabant.
Bekijk bericht

Hoe verbeter je de communicatie met je kind?

In de module ‘Intake Ondersteunende Communicatie’ onderzoeken professionals wat een kind nodig heeft om zijn of haar communicatie te verbeteren.
Bekijk bericht

Informatieavond voor jongeren met een beperking

Op dinsdag 8 maart en dinsdag 5 april vindt er een informatieavond plaats voor jongeren met een lichamelijke beperking. Ook hun ouders zijn van harte uitgenodigd.
Bekijk bericht

Speels Brein wint Hersenbokaal

Marleen van der Wees, klinisch neuro-psychologe bij Libra, heeft met haar innovatieproject Speels Brein de Hersenbokaal 2015 gewonnen en ontvangt daarmee een cheque van €35.000 om het project uit te voeren.
Bekijk bericht

Bijeenkomst jongvolwassenen NAH

Speciaal voor 18 t/m 35 jarigen met NAH organiseert NAH YOUNG op maandag 4 januari een gezellige bijeenkomst in Helmond.
Bekijk bericht

Libra genomineerd voor de Planetree Awards

De inzending van Libra R&A “Van Zorgen naar Coachen” is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Project Award. Stem ook en bepaal mee wie de winnaar wordt...
Bekijk bericht

VIN-behandeling in de schijnwerpers

Libra Revalidatie & Audiologie probeert al langere tijd de VIN behandeling ook voor volwassenen beschikbaar te maken. Vorige week kwam Carla Dik van de Tweede Kamer op bezoek om hier over te praten.
Bekijk bericht

Arbeidsrevalidatie in minder uren?

Heeft het arbeidsrevalidatieprogramma Vroege Interventie van 40 uur evenveel effect als dat van 100 uur?
Bekijk bericht

10 november: Dag van de Mantelzorg

Een dag om stil te staan bij de hulp en zorg die mantelzorgers onvoorwaardelijk geven. Vaak vinden zij dit heel vanzelfsprekend. Het gaat immers om hun partner, familie, vriend of buur. Maar vanzelfsprekend is het niet...
Bekijk bericht

Libra Arbeidsexpertise weer gecertificeerd voor Blik Op Werk

Ook dit jaar heeft het team van Libra Arbeidsexpertise weer een externe audit met goed resultaat afgelegd.
Bekijk bericht