Direct naar inhoud

Nieuws

In de krant

Leuk artikel over ons Handbiketeam ‘de Libra Bikers’ in het Eindhovens dagblad op 9 maart. Lees hier het artikel.
Bekijk bericht

4e Libra Fit & Fun dag weer zeer geslaagd!

Voor het 4e jaar organiseerde Libra R&A de Fit & Fun dag op locatie Leijpark. 75 kinderen/jongeren van 5 tot en met 17 jaar deden mee. Tijdens deze middag maken de kinderen met een beperking en hun broertjes en zusjes kennis met verschillende vormen van sport en bewegen.
Bekijk bericht

GoBabyGo NL

Afgelopen zaterdag, 7 april, is de vierde workshop van GoBabyGo NL geweest. Er is door papa’s en mama’s hard gewerkt, zodat er weer 3 kinderen met een rijdend autootje naar huis konden.
Bekijk bericht

Vacature Raad van Toezicht: Lid Raad van Toezicht

Door natuurlijk verloop in de Raad van Toezicht volgens schema van aftreden is er een vacature ontstaan voor een Lid Raad van Toezicht.
Bekijk bericht

VIN reünie verbindt lotgenoten

Op 20 juni 2015 organiseert Libra samen met het Ronald McDonaldhuis in Tilburg een reünie voor (ex)revalidanten, ouders en/of partners van ‘VIN kinderen’. De uitnodigingen zijn verstuurd. Er komen ruim 130 genodigden.
Bekijk bericht

Samen bereik je meer dan alleen

Vandaag is de ondertekening van de Green Deal Gezondheidssector Hart van Brabant. Deze Green Deal is een afspraak tussen 13 zorginstellingen, 9 gemeentes, de Omgevingsdienst Midden- en West Brabant, de BOM en de stichtingen Stimular en MOED. Libra Revalidatie & Audiologie is 1 van de 13 zorginstellingen.
Bekijk bericht

Een van de bijzondere verhalen uit het boek 'Mijn kind in coma' in het AD

In het AD van zaterdag 11 november staat een verhaal uit het boek 'Mijn kind in coma'. Het verhaal van Britt Mollen: "Britt wordt nooit meer de oude, maar barst van de ambitie".
Bekijk bericht

Kinderrevalidatiearts vaker in Weert

Vanaf januari 2018 houdt Nienke Haga, kinderrevalidatiearts Libra R&A twee keer per maand spreekuur in het Sint Jans Gasthuis in Weert. Nu houdt Nienke één keer per maand spreekuur. Door vaker in het ziekenhuis te zijn kunnen patiënten gemakkelijker gepland worden.
Bekijk bericht

Jaarbeeld 2015 online

In het Jaarbeeld 2015 van Libra Revalidatie & Audiologie staan 10 thema’s centraal.
Bekijk bericht

Libra bij programma 'Zorg voor Morgen' met Nebulawand

Libra Revalidatie & Audiologie werkte mee aan aflevering 2 van het programma 'Zorg voor Morgen' met een demonstratie van de Nebulawand op locatie Blixembosch.
Bekijk bericht