Direct naar inhoud

Nieuws

Afasiegroep NAHuis

Speciaal voor mensen met afatische problemen is er 2x per maand in het NAHuis een ochtend waarin communicatie centraal staat. Een klein groepje waar gelijkgestemden met dezelfde soort problemen elkaar ontmoeten.
Bekijk bericht

Ernstige traumapatiënten naar Leijpark

De samenwerking tussen het Elisabeth/TweeSteden Ziekenhuis en Libra R&A locatie Leijpark op traumagebied wordt vanaf 1 januari geïntensiveerd en uitgebreid.
Bekijk bericht

Boek ‘Mijn kind in coma’

Dit boek met ervaringsverhalen moet steun gaan bieden aan ouders met een kind in coma. Voor het realiseren van dit boek zoeken we nog financiering. Iedere bijdrage groot of klein is welkom… Helpt u mee om dit boek te laten verschijnen?
Bekijk bericht

Duo-kunst-expositie op locatie Leijpark

Van 19 april tot en met 3 juli exposeren kunstenaars Janine van Rijswijk en Peter Hendriks bij Libra Revalidatie & Audiologie.
Bekijk bericht

Ingrid Brands presenteert op World Congress on NeuroRehabilitation (WCNR)

Vrijdag 13 mei houdt Ingrid Brands, revalidatiearts, een posterpresentatie op het World Congress on NeuroRehabilitation congres in Philadelphia (USA).
Bekijk bericht

Symposium 'Up (to) Date CVA'

Afgelopen vrijdag heeft Libra R&A locatie Leijpark een posterpresentatie gegeven op het postersymposium 'Up (to) Date CVA' van Kennisnetwerk CVA Nederland.
Bekijk bericht

‘Maak Nederland toegankelijk voor iedereen’

Het Revalidatiefonds heeft namens 10.059 Nederlanders de petitie ‘Maak Nederland toegankelijk voor iedereen’ aangeboden aan de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het fonds roept hiermee de overheid op om met concrete plannen te komen voor het structureel verbeteren van de toegankelijkheid van Nederland.
Bekijk bericht

Aandacht van Omroep Tilburg voor NAH zwemgroep

Vrijdag 29 april 2016 werden opnames gemaakt op locatie Leijpark door Omroep Tilburg. Er werd een item gemaakt over de nieuwe zwemgroepen voor mensen met NAH.
Bekijk bericht