Direct naar inhoud

Nieuws

Aandacht voor aanpak lage rugklachten nodig

Ruim een derde van de patiënten met lage rugklachten krijgen de verkeerde zorg. Dit is schadelijk voor veel patiënten en kost onnodig veel geld. De zorg voor rugklachten moet beter georganiseerd worden: de juiste behandelingen en vergoedingen. Dit blijkt uit onderzoek van een grote groep vooraanstaande internationale onderzoekers, onder wie Rob Smeets revalidatiearts bij Libra R&A.
Bekijk bericht

Identificatieplicht in de zorg

Ook voor kinderen! Wat houdt de indentificatieplicht in?
Bekijk bericht

Meer horen over zelfstandiger worden en jezelf versterken?

Schrijf je nu in voor de jongeren informatie avond over zelfstandiger worden en versterk jezelf. Er zijn een aantal bijeenkomsten/workshops waar je kan aansluiten. Laat zeker weten waar jij en je ouders samen of apart naar toe willen.
Bekijk bericht

Sneller specialistische zorg bij NAH

Een proef met een spreekuur van de revalidatiearts in de eerste lijn laat positieve resultaten zien. Dit spreekuur levert betere en vooral snellere zorg voor patiënten met niet aangeboren hersenletsel.
Bekijk bericht

Jan Verberkt nieuw gezicht in het Ir. Otten Fieldlab en Kenniscentrum

Jan Verberkt, al enkele jaren manager van het Sportcentrum van Libra R&A, nam op 28 mei het stokje over van Ed Albers, manager Ir. Otten Fieldlab en medewerker Kenniscentrum.
Bekijk bericht

Vacature Lid Cliëntenraad

De Cliëntenraad bestaat uit maximaal 8 personen en heeft momenteel 3 vacatures; 2 voor de sector Audiologie en 1 voor de sector Houding & Beweging. De raad behartigt de belangen van alle klanten en hun naasten binnen Libra Revalidatie & Audiologie: kinderen, jongeren en volwassenen.
Bekijk bericht

Duo-kunst-expositie op locatie Leijpark

Van 5 juli tot en met 9 oktober 2018 exposeren kunstenaars Yvonne Langenhuijsen en Ingrid van Hove bij Libra Revalidatie & Audiologie in Tilburg.
Bekijk bericht

Planetree Tour 2018

De 5e editie van de Planetree Tour vindt plaats op donderdag 24 mei 2018. De tour bezoekt deze keer GGzE en het Audiologisch centrum Eindhoven van Libra R&A.
Bekijk bericht

Mantelzorger in the picture

Libra Revalidatie & Audiologie betrekt de mantelzorger van begin af aan bij het revalidatieproces. Meneer en mevrouw Emaus kunnen dit beamen: 'We zijn tenslotte samen op zoek naar een nieuwe balans'.
Bekijk bericht

Behartigt u graag de belangen van anderen?

De Cliëntenraad bestaat uit maximaal 8 personen en heeft momenteel 1 vacature voor de sector Audiologie. De raad behartigt de belangen van alle klanten en hun naasten binnen Libra Revalidatie & Audiologie: kinderen, jongeren en volwassenen.
Bekijk bericht